Om Oss

Välkommen till AD Entreprenad Gaturenhållning och Fastighetsskötsel i Världsklass. AD Entreprenad AB startades 2012 som AD Entreprenad & Städ AB med fokus på att leverera högkvalitativa tjänster
inom gaturenhållning och fastighetsskötsel. Efter en tid bytte vi namn till AD Entreprenad AB. Med bas i Göteborg betjänar vi även Göteborgs yttre områden, så som Kungälv, Mölndal med mer. Vi värdesätter våra samarbeten och har byggt upp starka relationer inom branschen genom åren, vilket ytterligare stärker vår förmåga att leverera pålitliga och effektiva lösningar till våra kunder.

AD_Entreprenad-Logotyp

Vårt mål är att kunna leverera våra tjänster med god kvalité, service & hållbarhet

Vårt team har många års erfarenhet inom branschen och vi är stolta över att kunna erbjuda ett brett utbud av tjänster som uppfyller våra kunders behov. Med en modern och mångsidig maskinpark är vi väl rustade för att hantera alla typer av uppdrag inom gaturenhållning och fastighetsskötsel.

Vår Vision

Oavsett om det gäller daglig skötsel av gator och fastigheter, snöröjning, grönyteskötsel eller andra typer av entreprenad tjänster kan du lita på AD Entreprenad för professionellt utförda arbeten och en personlig service. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och hur vi kan hjälpa dig att uppnå dina behov inom gaturenhållning och fastighetsskötsel.

Maskinsop

AD Entreprenad AB

Telefonnummer

+(46) 072-314 50 09

Journummer

90 150

E-post

kontakt@adentreprenad.se

Adress

Hildedalsgatan 164
417 05, Göteborg

Hem

Tjänster

Om Oss

Kontakt